اعضای هیأت مدیره

معرفی شرکت آوا پزشک

شـركت توليـدى و صنعتـى آواپزشـك در حـال حاضـر در فضايـى به مسـاحت ١٣هكتـار و زيربنـاى بيش از ٢٤٠٠٠مترمربـع در شـهرك صنعتـى آشـتيان بـه توليـد تجهيـزات پزشـكى يكبار مصـرف مى پـردازد. دو دهه تـلاش بـراى خـوب مانـدن و بهتر شـدن، مزايايـى از جملـه برخـوردارى از دانش فنى، فـن آورى هاى بـه روز و نيروهـاى متخصـص و كارآمـد بـراى آواپزشـك بـه همـراه داشـته اسـت كه نتيجـه آن علاوه بر تأميـن نزديك بـه ٨٥ درصـد نيـاز كشـور بـه سرسـوزن يكبـار مصـرف پزشـكى و صـادرات سرسـوزن بـه كشـورهاى اروپايى و آسـيايى، توسـعه محصـولات در حـوزه هـاى مختلف پزشـكى بوده اسـت. كوشـش تيـم هاي تخصصـي مختلف شـركت در بخـش هـاي تحقيـق و توسـعه، طراحـي، توليـد و … موجـب شـده اسـت كـه شـركت بـا عبـور از اهـداف چشـم انـداز ٥ سـاله خويـش، تجهيزات پزشـكى يك بـار مصـرف ديگـرى ماننـد انـواع سـرنگ هاى انسـولين و لوئرلاك و لوئراسـليپ، لوله هـاى خـلا خون گيـرى، اسـكالپ ويـن، سـوزن اسـكلروتراپى، سرسـوزن دندانپزشـكى، سرسـوزن هاى چشـم پزشـكى و … را با كيفيتى رقابتـى و قيمـت مناسـب به بـازار داخـل عرضه نمايـد. از سـوى ديگـر شـروع صـادرات ايـن محصـولات بـه كشـورهاى منطقـه آسـياى ميانـه، خاورميانـه، آفريقـا و… زمينـه را بـراى معرفـى آواپزشـك بـه عنـوان يـك برنـد بين المللـى در زمينـه تجهيزات پزشـكى مطـرح كـرده اسـت.

null
مسعود قنبری موغاری
رئیس هیئت مدیره
null
حمزه جعفری
عضو هیأت مدیره
null
محمد قاسمی همدان
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره
null
مسعود فکری حکم آباد
نایب رئیس هیأت مدیره
null
مصطفی گلچین فر
عضو هیئت مدیره

حاکمیت شرکتی

کمیته حسابرسی

کمیته حسابرسی یکی از کمیته‌های فرعی هیئت مدیره است که هدف از تشکیل آن کمک به ایفای مسئولیت نظارتی هیئت مدیره از طریق نظارت بر فرایند گزارشگری مالی، نظارت بر حسابرسان مستقل، اثربخشی کنترل‌های داخلی و فعالیت‌های مدیریت ریسک می‌باشد.
کمیته‌ی حسابرسی شامل پنج عضو است که حداقل دو عضو آن از اعضاي غیرموظف هیأت مدیره و بقیه از خارج شرکت و به انتخاب هیأت مدیره هستند. هیأت مدیره اعضاي کمیته و رئیس کمیته را منصوب می­کند.
هریک از اعضاي کمیته‌ی حسابرسی باید مستقل و آشنا با حسابداري و امور مالی باشند. حداقل دو نفر از اعضاي کمیته باید حسابدار رسمی یا کارشناس و خبره امور مالی باشند. هیچ یک از اعضاي کمیته‌ی حسابرسی نباید همزمان به عنوان عضو کمیته‌ی حسابرسی بیش از دو شرکت سهامی عام دیگر انجام وظیفه کنند. اعضاي کمیته‌ی حسابرسی نمی‌توانند در بیش از سه کمیته‌ی حسابرسی شرکت‌هاي سهامی عام با احتساب شرکت فعالیت داشته باشند.

کمیته ارزیابی عملکرد و ریسک

منشور کمیته سندی است که براساس آن اهداف، ساختار و برنامه کاریه سازمان تنظیم و تبیین می شود. این سند در ابتدای تشکیل کمیته تهیه شده و حسب نیاز به روزرسانی می گردد. کمیته به منظور ارزیابی ریسک‌های عملیاتی واحدهای فعال در شرکت و همچنین پایش ریسک‌های اعتباری و عملیاتی فعالیت‌ها قبل از اجرا و تصویب در هیئت مدیره جهت کاهش مخاطرات در راستای اهداف شرکت تأسیس می‌شود. در این کمیته موضوعات مورد بررسی قرار گرفته و پس از تصویب به هیئت مدیره گزارش شده و در صورت تصویب توسط اعضای هیئت مدیره به صورت عملیاتی اجرا خواهند شد. کمیته ریسک متشکل از یکی از اعضای هیأت مدیره، مدیر عامل و مدیران عملیاتی شرکت و یک دبیر است. اعضای کمیته مدیریت ریسک حق‌الزحمه‌ای از بابت حضور در این کارگروه دریافت نمی‌نمایند. کمیته همچنین می تواند اعضایی را به غیر از مدیران ارشد در برگیرد. هریک از اعضای کمیته باید دانش و درک حداقلی در خصوص ابعاد مدیریت ریسک با توجه به پیچیدگی، اندازه و ساختار سازمان داشته باشند.
کمیته وظایف کلیدی زیر را بر عهده دارد:
1- کمک به ترویج فرهنگ مدیریت ریسک در سازمان، ارتقای گفتگوهای آزاد در خصوص ریسک، تلفیق مدیریت ریسک با اهداف و استراتژی های سازمان و نظام جبران خدمت آن، توسعه فرهنگی در سازمان که بواسطه آن افراد در سطوح مختلف به جای اجتناب یا پذیرش ریسک به نحو مطلوبی آنرا مدیریت کنند.
2- ارائه ورودی هایی به مدیریت ارشد در خصوص اشتها و تحمل ریسک سازمان و در نهایت تصویب بیانیه اشتهای ریسک و تحمل سازمان
3- پایش وضعیت ریسک در سازمان
4- تصویب سیاست و برنامه مدیریت ریسک در سازمان. این برنامه توسط مدیریت تهیه شده و توسط کمیته تصویب می گردد. این برنامه باید با در نظر گرفتن سطح بلوغ مدیریت ریسک در سازمان و براساس شرایط آن تنظیم گردد.
5- تعریف فعالیت هایی که طی آنها باید حتماً به مدیریت ریسک پرداخته شود از جمله تصمیم های کلیدی ساختاری سازمان، توسعه محصول جدید، تراکنش های کلیدی و با اهمیت و اولویت بندی آنها
6- مرور و ارزیابی زیرساخت مدیریت ریسک سازمان
7- حصول اطمینان از اینکه تمامی ریسک های کلیدی سازمان به صورت مستمر شناسایی، ارزیابی و مدیریت می شوند.
8- گفتگو و بحث با مدیریت ارشد سازمان در خصوص ریسک های کلیدی سازمان و اقدامات صورت گرفته برای واکنش نسبت به آنها
9- مطالعه گزارش ها و ارائه آنها به کمیته حسابرسی و هیات مدیریت در خصوص ریسک های افشا شده در اسناد مالی و سایر اسناد سازمان
10- مرور و تایید اینکه تمامی وظایف و مسئولیت هایی که در این سند بدان ها اشاره شده، به درستی اجرا گردیده‌اند
11- اجرای ارزیابی سالانه عملکرد کمیته ریسک به صورت خوداظهاری و همچنین با بهره گیری از اشخاص ثالث

کمیته جذب واستخدام

فرایند استخدام با شناخت نیازهای موجود در سازمان و شرکت آغاز می‌شود. این نیاز می‌تواند از پر کردن یک موقعیت شغلی خالی، مدیریت بهتر یک تیم کاری و یا افزایش در سرعت انجام وظایف سازمانی باشد. این موقعیت‌های شغلی می‌توانند به تازگی خالی شده باشند یا مدتی از خالی بودن آنها گذشته باشد. ترکیب کارگروه جذب و استخدام غالباً شامل مدیر عامل، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، مدیر منابع انسانی (دبیر کارگروه) و مدیر فناوری اطلاعات می‌باشند.
وظایف واختیارات کارگروه
1- تدوین و پیشنهاد چارچوب و خط‌ مشی کلی تخصیص، جذب و استخدام
2- تهیه و پیشنهاد آیین نامه، دستورالعمل و ضوابط اجرایی به شورای اداری و استخدامی
3- پیشنهاد روش‌های ارزیابی و نظارت بر اجرای دستورات و فرامین تخصیص، جذب و استخدام
4- تهیه و پیشنهاد صلاحیت های عمومی و اختصاصی متقاضیان همکاری
5- تهیه و تنظیم روش ها و ابزار بررسی صلاحیت متقاضیان همکاری
6- بررسی و اعلام نظر درباره تقاضاهای واصله از واحدهای سازمانی
7- تهیه و ارائه گزارش سالانه و مقطعی

کمیته استراتژی

برنامه ریزي به عنوان یکی از مهمترین و با اولویت ترین ارکان مدیریت می باشد که زمان حال سازمان را به آینده آن پیوند می دهد. تعیین اهداف بلندمدت و حیاتی سازمان و طریقه نیل به آن، با توجه به عوامل محیطی و با درنظر گرفتن آینده سازمان و همچنین اتخاذ تصمیمهاي کوتاه مدت براي حداکثر بهره‌وري از منابع موجود باتوجه به تحولات محیط از مهمترین وظایف کمیته استراتژی می‌باشد.

keyboard_arrow_up